Egy Bulli, ami életre kelt

A Bulli, mely életre kelt

Németország egy kicsiny városkájában élt egy ember, kinek egyetlen vágya volt, hogy hőn szeretett autójával beutazhassa a Világot. Az autó egy Volkswagen T3-as modell, melyet folyamatosan pofozgatott, csinosítgatott és a motorját is felújította. Egészen pontosan lecserélte egy VW Golf 1 motorjára, hiába a sok aggály és kétely.

Az úr, mielőtt belevághatott volna élete útjába, ezzel is megvalósítva utolsó nagy álmát, sajnos 2021. április 9-én eltávozott az élők sorából.

De mi lett a Bullival?

Talán az első gondolata mindenkinek az, hogy kár volt belefektetni az energiáját, hiszen ezzel az autóra ráhúztatják a rolót. De nem így történt!

Május elsején a lánya elhatározta, hogy tesz egy utolsó kísérletet, ezzel állítva emléket apja elképzeléseinek. Készített egy képet a csodáról, majd feltöltötte az internetre. A képhez néhány rövid sort fűzött, mindezt két nyelven is. "Édesapám elhunyt... Nagy álma volt szeretett Bullijával beutazni a Világot... Szeretném teljesíteni a kívánságát..."

Végezetül sorait egy kéréssel zárta, melyben arra kért mindenkit, ha teheti, ossza meg a képet és hozzászólásban jelölje meg a helyet, ahol él. Így, ha fizikálisan nem is, de lélekben teljesíthette édesapja utolsó nagy elképzelését.

Minő meglepetés, vagy csupán az emberi szív csodálatos tulajdonsága, hogy képesek vagyunk érezni, ezáltal mások szenvedéseit is átérezni. Nem telt így hát sok időbe, és a Bulli világkörüli útnak indult!

A rengeteg megosztásnak köszönhetően az autó azóta is terjed a virtuális térben! Bejárta Németország összes tartományát, az Unió tagállamait, ahogyan Magyarországot is. Eljutott Ázsiába, Afrikába és még az óperenciás tengeren is túl. Olyan csodálatos helyeken is feltűnt, mint Costa Rica, Venezuela, Paraguay és még napestig sorolhatnánk.

Azóta az autóra több jelentkező is akadt, akik ígéretet tettek rá, hogy a megosztásban szereplő helyekre maguk fogják eljuttattni a Volkswagent.

Hogy mi lesz a sorsa a nagy utazónak?

Egyelőre még kérdéses, mindenesetre egy újabb álom került megvalósításra!

Mindeközben valaki boldogan tekint le az égből, mert tudja, hogy érdemes volt élnie!❤️

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=569956857311460&id=100028914524540

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egynyári kalandok(részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó!? című könyvemből

Kincső(Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó?! című könyvemből)

Fájó szerelem (Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó című könyvemből - Vallomások kötet)