Egy ősi civilizáció - A piramisokról

A Kárpát-medencében már ősidők óta volt élet, és már a vértesszőlősi emberről is feltételezik, hogy beszélt valamilyen szinten, de utódjáról, a neandervölgyi emberről már biztosnak tartják.  Több kutató is úgy gondolja, hogy akkoriban már tanultak egymástól az itt fellelhető emberfajok, talán kereskedtek is. Ebből kifolyólag hasonlóképpen kommunikálhattak. Ha alapul vesszük a fajok keveredését, és a megtalált leleteket Európától Ázsiáig, akkor ennek a központja valahova Közép-Európába tehető. Tehát a legelső emberi nyelv, a legnagyobb valószínűséggel, ebben a térségben alakult ki és innen terjedt el.

Azt mindenképp érdemes tudni, hogy többen is a legutolsó jégkorszak végét 10.000 évvel ezelőttre teszik. Az eljegesedést követően, az olvadás hatására özönvíz következett, viszont ez nem egy negyven napos folyamat volt, hanem több évezredes. Egyes kutatók szerint, ezen katasztrófa elkerülése végett kezdtek piramisok építésébe és ezért épült a Bábel tornya is. Más meglátások szerint származásunkra utalnak egy másik világból, valahonnan az Orion csillagképből. Mindebből egy ősi civilizáció feltételezhető, akik nem jósoltak a jövőben, hanem bizonyítottan a csillagok állásából kiszámolták az elkövetkezendő jelenségeket, mivel nem csak a mi életünkben, de az egész univerzumban is egy rendszeres körforgás tapasztalható. Nem véletlen a legősibb tudományágak a csillagászat és a matematika. Halkan megjegyezném, a csillagászatról mégsem tanulunk már manapság. Viszont mindebből az következik, hogy ez a kultúra már régebb óta jelen van, mint azt a tudomány próbálja elhitetni velünk. Már meg kellett tapasztalniuk több hasonló jelenséget, hogy mindezt ki tudják számolni.

Ha maradunk a piramisoknál, könnyen kirajzolódik belőle egy haladási irány. A legrégebbi piramisokat a Kárpát-medencében találhatjuk. Koruk legkevesebb 35.000 évesre tehető. Ilyen piramisok találhatóak a Pilisben és Erdélyben több helyen is. Bár valódiságuk nem bizonyított, köszönhetően az MTA – „Magyar Tudományos Akadályoztatóknak”, mégis sok bizonyíték szól mellettük. Talán a legnyilvánvalóbb, hogy három Árpád-házi királyunk koronázási festményén is piramis látható. Sokak ezeket a piramisokat Esztergomra teszik, de legjobb tudásom szerint, az ősi koronázási hely a Pilisben volt és csak később helyezték át Fehérvárra. Valószínűsítem, hogy az esztergomi egy későbbi találmány, szokásos népbutítás gyanánt, mivel nem is hasonlít a többi környékbeli piramishoz, kövei rómaiságra utalnak, alagútrendszereket nem tartalmaznak, és az idő múlásával a növényzet sem nőtte be. 

 (III. István koronázása)

Tehát visszatérve a pilisi, vagy például a kalotaszegi piramisokhoz, ezeket már mind erős növénytakaró, erdőség borítja, alattuk jól megtervezett, kiépített alagútrendszerek találhatóak, és mindegyik az Orion csillagképpel hozható párhuzamba. Ilyen alagútrendszerek találhatóak még a Kárpátok hegyeiben is, ahol nem volt szükséges a piramisok építése, mivel mindez adott volt, csak a járatokat kellett kivájni.

Egyszer megkérdeztem egy grúz barátomat, hallott e már a Pilisről valamit, mivel sokszor előfordul, hogy csak a magyarok élnek egyfajta álomvilágban, és téves információkkal áltatjuk magunkat. A válasza az volt, hogy nem, bár nem is tudtam, hogyan mondhatnám helyesen az ő nyelvén a pilist, ezért mutattam egy képet. A reakciója az volt, hogy nem hallott még róla, de ezeknek olyan az elhelyezkedésük, mint Egyiptomban. Tehát, jól láthatóak az összefüggések.

Ilyen piramisok találhatóak többek közt még Erdély különböző pontjain, Romániában, Szlovákiában és Szlovéniában, továbbá Dániában, Angliában és Spanyolországban is, bár legtöbbjük nem bizonyított. Valójában senki sem foglalkozik ezek feltárásával…

Tőlünk délnek haladva jutunk el a boszniai piramisokhoz, melyek keletkezése 30-35.000 évre tehető, jellemzésük megegyező. Megtalálhatóak a jól megtervezett alagútrendszerek, és úgyszintén már növénytakaró fedi.

Tovább haladva délre, hogy ne kelljen minden lépcsőfokon megállnom, eljutunk Egyiptomig. Ezeket az építményeket már mindenki ismeri, a legtöbben tanultunk is róluk. Úgy, mint északi testvéreik, állásuk az Orion csillagképre párhuzamoztathatóak, alattuk alagútrendszerek találhatóak, bár növényzet még nem fedi ezeket. Mindez eredményeztethető arra, hogy jóval fiatalabbak, bár a tanultaknál lényegesen öregebbek, talán 10-15.000 évesek is lehetnek, nem volt ideje a természetnek benőnie, vagy csak a szárazságnak köszönhető. Hogy ez utóbbit cáfoljam, ehhez hasonló piramisok vannak Kínában, Közép- és Dél-Amerikában is, ahol viszont az esőerdők találhatóak, szóval mindenképp fiatalabbnak tartom ezeket. És, hogy még egy említést tegyek Bábel tornyáról is, sok festmény készült róla, bár senki sincs, aki láthatta volna, mivel elpusztult, mindezt a történelmi írásokra alapozzák. Ezek közül párat én is láttam, és sokat olvastam róla, számomra egy modernizált piramist vélek felfedezni, mely hasonlít néhány Amerikában találhatóra.

(Piramisok a nagyvilágban)

Vannak olyan youtube felhasználók, akik a videóikból pénzt akarnak csinálni, ezért olykor képesek gondolkodás nélkül hülyeségeket állítani. Mint például az egyik ilyen, aki az idegenektől származtatja ezek építését, úgy adja elő, mint amit mészkővel vontak be. Márpedig, ha ezek a vízözön előtt épültek, akkor a legegyszerűbb magyarázat, hogy a víz hatására meszesedtek el. Arról, hogy kik építették, mindenképp úgy gondolom, hogy egy régebbi fejlett emberi civilizáció, akárhonnan is származott. Azt pedig, hogy rabszolgákkal építették volna, teljes mértékben kizárom, mert már bőven ezen birodalom szétesése után lettek az emberek elrabosítva. Azokból a korokból nem találhatóak emberek közti háborúra utaló régészeti leletek, csak néhány szentírás ír arról, hogy az emberek a kezdetektől fogva rosszak… Az első háborúk, ahogyan már írtam róla Nimródnál, vagy Bábel tornyánál kezdődtek. Ahogyan az írásokból is kiderül, Nimród volt a Föld ura napkelettől napnyugatig, az emberek pedig egy nyelvet beszéltek. Ennek pusztulását pedig azzal magyarázom, ha az ember megépíti az eddigi legmagasabb építményt a Földön, akkor arra más földi, esetleg égi fajok is felfigyelhetnek, majd kíváncsiságukból adódóan felkeresik azt, mely háborúhoz vezethet. Hogy az égiháborúra épült torony történetét most ne részletezzem...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egynyári kalandok(részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó!? című könyvemből

Kincső(Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó?! című könyvemből)

Fájó szerelem (Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó című könyvemből - Vallomások kötet)