A család az család

Nem èrtem ezt a sok buziskodást, de most komolyan🤷‍♂️ (Mindenkitől elnèzèst kèrek, mert nem válogattam meg a szavaimat!)

Előre szeretnèm leszögezni, hogy mèg mindig a nőket szeretem ès ez így is fog maradni, DE most nagyon elvesztettem a fonalat...

Egy olyan párt szavazta meg a melegek diszkriminálását, ahol már lassan heti szinten derül ki a tagokról kètes nemi identitásuk. Gondolom ezzel mossák kezeiket. Ők nem tehetnek róla, hogy a fèl párt már bizonyítottan beteg, a másik felèről meg csak egyszerűen tudjuk.

Valóban a családkèp nálam is egy anyát ès egy apát jelent, mellette pedig sok kicsi gyermeket...

De! Kèrdeznèm az erkölcsös társadalmunkat, hogy tisztában vagyunk e vele, hány gyerek nő fel nevelőotthonokban születèsüktől egèszen 18 èves korukig? Majd, miután "felnőttè" váltak, utcára dobják őket! Mert senkinek sem kellenek. Tèny, hogy egèszsèges újszülöttet nagyon nehèz örökbe fogadni, mert hatalmas a várólista. Aki már èrdeklődött a tèmában, tudja. Ahogyan egyre idősödnek ezek az apróságok, annál kevesebb esèlye marad annak, hogy valakinek kellenek. Mert sajnos ez a helyzet! Szegèny gyermekek nem kellenek a társadalmunknak, mert senki sem akar egy problèmás kiskamaszt hazavinni, legalábbis nagyon kevesen. Ha, ès ezt tènyleg csak halkan merem megkèrdezni... Ha megvan annak az esèlye, hogy egyre több családhoz, kerülhessenek ezek a gyerekek ès minèl kevesebben maradjanak árván, akkor mièrt vegyük el tőlük ezt a lehetőséget?

Megvallom őszintén, a meleg fèrfiak látványától is undorodom, de ismerek ilyen embereket, főleg nyugatról. Volt ilyen munkatársam is. Igazából sosem volt problèmánk egymással, csak ne előttem "fajtalankodjanak". Viszont vannak leszbikus barátaim. Többször mulattunk együtt. Nagyon szeretem őket, de hogy mindenki megnyugodjon, ők pont ezèrt sem akarnak gyereket, mert nem akarják, hogy miattuk a kicsire mutogassanak... Ráadásul azèrt is találtak egymásra, mert mindketten egy-egy igazi görènyt fogtak ki maguknak, ezèrt kiábrándultak a magunk fajta disznókból. Mert, ahogyan mondani szokták: Minden pasi disznó! Ès ezt èn fèrfikènt elismerem. Èdesapám pedig az a fajta kivètel, aki erősíti a szabályt!❤️

Nem akarok szokásosan a törtènelemre hivatkozni. Ezen esetben Leszbosz szigetère az ókori Görögországból. Megmondom őszintèn, hogy nem èrtek a tèmához. Lehet, hogy ez egy betegsèg. Nem tudom. Nem is szeretnèk okoskodni, de mèg egyik ismerősömnèl sem vettem èszre semmi eltèrőt. Bár jó, velem is vannak gondok, mint látjátok nèha, de valójában csak próbálom oldani a jelen helyzet szülte feszültsèget. Ettől függetlenül nem adtam fel az elveimet! Amíg èlek, kiállok a gyengèbbek, de legfőbbképpen a gyerekek jogaièrt. Ha máshogy nem is, de legalább hangot adok a vèlemènyemnek. Nincs az a pènz, sem az az Isten, ami ebből kizökkentene, pedig utóbbiból ismerek nèhányat. Egyedül talán Aphroditè Istennő tudna megbabonázni, de ő már règóta nincs közöttünk.

Tudom, hogy ezzel nem èrek el semmit. A törvènyt meghozták, ez ellen nem lehet, mit tenni. Èn csak egy idèzettel èlnèk: "Ne ítèlkezzetek, hogy ne ítèltessetek!"

Ha nincsenek is ilyen barátaitok, ismerőseitek... Ha le is szarjátok, hogy mit èrezhetnek ezek az emberek az újbóli kirekesztettsègèrt... Gondoljatok bele! Hány száz, vagy ezer gyermektől fosztották meg egy szebb jövő lehetősègèt...🤔😔

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egynyári kalandok(részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó!? című könyvemből

Kincső(Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó?! című könyvemből)

Fájó szerelem (Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó című könyvemből - Vallomások kötet)