A rasszizmusról (ismèt)

Bár sokak számára elèg elkèpzelhetetlen, Minden gyermek egyformának születik! Csak neveltetès kèrdèse, hogy milyen ember lesz belőle! Sajnos előfordulnak születèsi rendellenessèggel, vagy örökletes betegsègekkel Világra jött apróságok, de a kivètel erősíti a szabályt!

Ami mèg meghatározó tènyező egy jellem fejlődèsèben, az a társadalom, amely körülveszi. Egy beteg, romlott Világban gyorsan elszaporodnak a rossz emberek.

Minden ember megèrdemli az esèlyt egy jobb èletre, de akiket a társadalom kirekeszt, könnyedèn elveszíthetik a remènyt ès feladhatják a szebb jövőbe való hitüket, majd a "könnyebb" utat választják. Mègis ki akarna hasznos lenni egy haszontalan Világ számára?

Így van ez hazánkban a cigánysággal is. Volt idő, amikor mèg volt lehetősègük fejlődni. Különben, hogyan lehetne egy roma a miniszterelnök? Vagy beszèlhetnèk a 90'-ben Szèkelyföldön törtènt "fekete márciusról" is: "Ne fèljetek magyarok, megjöttek a cigányok!"...

Azóta sajnos megint eltorzultak a dolgok. Akik nagyra nőttek, elfelejtettèk, honnan indultak. Politikusaink többsège a saját èdesanyjukat eladná, hogy hatalomra juthasson. Kèpesek minden követ megmozgatni, hogy az embereket egymásnak ugrasszák ès fèlelembe taszítsák, mert így elterelődik a figyelmünk ès azt csinálhatnak, amit akarnak.

Külön felhívnám a figyelmet, hogy eddig 4 különböző országban jártam hazánkon kívül, de ezt a mèrhetetlen rasszizmust ès erkölcstelensèget leginkább itt tapasztaltam! Talán ideje lenne elgondolkodni ès felèbredni!

Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tènyt sem, hogy a Föld egyik legnagyobb királya, Attila is barna bőrű volt, vagy Árpád vezèrünk, de mèg a többszörösen betelepített kunok sem hófehèrek. Ezeket a tènyeket mièrt nem hangoztatják? Ugyanúgy, ahogyan azt is legalább annyira ki kène emelni a hírekben, amikor a fehèr családban törtènik erőszak, vagy gyilkosság!

Továbbá bármily meglepő is, ha egy 3. világbeli ember ledobja a textílt, nincs különbsèg a felèpítèsèben, de mèg a belső szervei is a helyèn vannak!

A legnagyobb problèmát a hamis vallás ès hazug politika okozza az egèsz Világon. Na meg a rossz oktatási rendszer!

Az együgyű embert könnyebb befolyásolni ès rossz cèlokra felhasználni! A kèrdès, hogy mi is ide akarunk tartozni? Vagy megtanulunk elfogadóak lenni ès nyitottabban állni a Világhoz?

Minden ember megèrdemel egy esèlyt!

Lègy te az orvosság ès ne a mèreg!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egynyári kalandok(részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó!? című könyvemből

Kincső(Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó?! című könyvemből)

Fájó szerelem (Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó című könyvemből - Vallomások kötet)