Levèl mindenkihez

Kedves Barátom!

Már annyi èv eltelt, hogy utoljára beszèlgettünk! Az internet világának köszönhetően, persze tudom, hogy jól vagy, talán ezèrt sem jelentkeztem. Na meg kilèpve arra a bizonyos Útra, többször elkalandoztunk annak rögös ösvènyein!

A legtöbben családot alapítottunk, ès sokan már el is váltunk. Gyermekeket nemzettünk; neveltük őket legjobb meglátásaink szerint, de nèhányukat sajnos már el is temettük...

Páran föltörtünk, majd olykor megbotlottunk ès lecsúsztunk, mígnem csak kapálózhattunk visszafelè...

Mindannyiunknak megvan a saját törtènete, mely sokszor színesebb az átlagos tündèrmesèknèl, máskor szürke, mint a templom egere, vagy könnyei óceánokat árasztanak! Kár is lenne most jobban belemenni, a lènyeg, hogy mèg mindketten jól vagyunk! Legalábbis mèg mindig èlünk, ès olykor van kedvünk nevetni is! Ez az egyik legfontosabb dolog a világon, na meg a tisztelet ès a szeretet! De hagyjuk is a közhelyeket!

Azt akartam mindezzel elmondani, hogy ne haragudj rám ès tudd, mindig megtalálsz, nem felejtettelek el! Csak a hètköznapok forgatagában - hisz te is ismered - nehèz az embernek mindenre ès mindenkire időt szakítania.

Ha úgy èrzed, bármiben a segítsègedre lehetek, csak szólj! Tudod, hol találsz! Vagy akár csak beszèlgethetünk is egy jót, èn ráèrek!

Vigyázzunk egymásra!❤️

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egynyári kalandok(részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó!? című könyvemből

Kincső(Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó?! című könyvemből)

Fájó szerelem (Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó című könyvemből - Vallomások kötet)