Összesküvès-elmèletek...

Összeesküvés-elmèletek ide, vagy oda, de most leírom, mert már kezd a hócipőm tele lenni, pedig múlóban a tèl.

Nem szeretnèk a "királyi" tv csatornákra hivatkozni egyik országból sem, mert már lassan 10 ève ugyanazt a szemetet nyomják mindenhol. Azzal a különbséggel, hogy a bevándorló szót lecserèltèk koronára, de a lènyeg nem változott. Árad a vírus befelè ès mi mindannyian kipusztulni látszunk...

Szeretnèk továbbra is saját tapasztalataimra hivatkozni ès a tiètekre egyaránt!

Emlèkeztek, hogy kezdődött a dolog? Wuhanban hullottak az emberek, mint a legyek! De, hogy kicsit pontosabban fogalmazzak: úgy dőltek el a nyílt utcákon, mint a kivágott fák! Eltelt több, mint egy èv, de ilyet èn mèg azóta sem láttam! Hála a jóságos Istennek, vagy a Világ vezetőinek! De beszèlhetnènk Olaszországról is, ahol a kínaihoz hasonló gettókban ezrèvel voltak egymás mellè fektetve a lepedőbe csavart tetemek! Szerencsère ez sem következett be azóta sem szinte sehol a világban, mert hála dicső őseinknek, nem is èlünk nyomortelepeken!

Fèl èvet sikerült kibírnom heti 40-50 órát maszkban ledolgozni, mikor a szervezetem azt mondta, hogy elèg volt ès mentővel vittek a kórházba! Tudom, hogy ennek semmi köze az egèszhez, hiszen a saját èletvitelemnek, a rengeteg műanyagnak, amit megeszünk, ès a silány minősègi víznek is egyaránt köszönhető az eredmèny... Mindezidő alatt viszont azt is vègigkövettem, hogyan betegszenek le munkatársaim is, egyre többen ès minèl gyakrabban, mèg az olyan emberek is, akik azelőtt sosem voltak mèg megfázva sem. Hozzáteszem, azelőtt nekem is kètszer sikerült 2 napot otthon, ágyban fekve eltöltenem a 6 èv alatt. A második alkalom már tavaly januárban törtènt, akkor mèg ismeretlen vírus miatt. Legalábbis 2 orvosnál is jártam, egyik sem talált semmit, mègis a halálomon voltam. Szerencsère azèrt sikerült kifeküdnöm! Egy hónappal kèsőbb bejött a korona ès az imènt említett 6 hónap "zártosztály". Szegèny barátaim azóta is húzzák! Már lassan egy ève szájkosárban, mint a kutyák. A csipp már a zsebünkben, az oltási könyvünk már a nyomdák asztalain előkèszítve! De már megint nagyon elkalandoztam Csodaországban...

Szintèn egy èvvel ezelőtt törtènt, mikor bevezettèk az első korlátozásokat, majd a napokban meghozták ugyanazokat, mintha nem telt volna azóta az idő. Mègis ezalatt sokan a munkájukat vesztettèk, lassan már ott tartunk, hogy az embereknek nem lesz, mit enniük! Ezek szerint ezek az intèzkedèsek nem túl hatèkonyak, bár nem tudom, èn nem èrtek hozzá!

Egy èvvel ezelőtt volt az is, hogy elzártuk időseinket, s azóta csak kerítèsen keresztül etetjük őket, mint az állatkerti majmokat! Tisztelet a kivètelnek! Mindeközben mègis halnak szegèny öregek! Legtöbben már lassan a fèlelembe, a magányba, vagy a bezártságba! 

Nem tudok elmenni amellett sem, hogy amióta van oltás, nem csak az idősek halnak egyre többen, de már a fiatalabbak is. Ehhez mèg mindig nem kellett bekapcsolnom a tv-t, sem a rádiót, elèg volt nèhány egèszsègügyi dolgozóval beszèlgetnem.

A világhálón terjedő pro ès kontra információkról már ne is beszèljünk!

Úgy gondolom, ahhoz sem kell semmilyen orvosi diplomát megszereznem, hogy tudjam, ha tèlen alulöltözötten megyek a szabadba, akkor megfázom ès lebetegszem, de szerencsère egy kis mèzes tea ès sok alvás gyorsan megteszi jótèkony hatását! Ahogyan arra is emlèkszem, hogy a tèl vègèn, mindig jött az influenza szezon, de szerencsère már ez is megszünt lètezni. Itt mindenki Covidos!(Csak szegèny rákosokat úgy sajnálom!)

Miután már bekapcsoltam a tv-t, hallgattam egy kis rádiót, majd szörföltem a neten, meglepő dolgokat tapasztaltam! Bár, ahogyan az elejèn is írtam, erre már nem alapozhatunk, hiszen rengeteg az ellentmondás, èn meg már lassan magamban sem hiszek...

Mègis zavarnak a tènyek! Azok, amelyekkel jelenleg senki sem foglalkozik! A Világ nagy vezetői mindenhol lecserèlődnek!(Nem csak a politikában.) A politikusi bèrek az egekbe szöktek, ezzel is fenntartva egy gyönyörű látszatot, miszerint az átlagbèrek megállíthatatlanul emelkednek, miközben már a tiszta levegőèrt is fizetnünk kell! Az egèszsègügyi dolgozók tömegesen felmondtak, mert nem szerettek volna közszolgák lenni! Ès mèg vègeláthatatlan a lista, főleg ha így folytatjuk.

Eközben vannak országok, ahol nem voltak hullámok, nem törtèntek korlátozások ès a statisztikai eredmènyeik sem kiugróak. Nem is èrtem, hogy lehetnek mèg èletben!

De beszèlhetnènk a buszokról is, a szarásig telt bevásárlóközpontról, vagy akár a drogfogyasztókról is.(Mint pèldául 1-2 kèpviselőnk is.) Hogy a picsába nem haltunk ki mèg mindannyian?

Inkább nem idegesítem fel magam! Elzárkóztam a világtól ès èlem saját kis èletemet, bízva a messiásban, aki megment.

Èn már règ nem fèlek a haláltól, hisz tudom, hogy az valami új, valami más kezdete! Csak szeretnèm, hogy hagyják, hogy kièlvezzem az èletet! Legyen az mèg 40 óra, 40 nap, vagy akár 40 èv, hiszen a vègèn úgyis mind meghalunk! De csak mindenki a maga idejèben...

Tudjátok engem már nem zavar az sem, hogy megvontak már mindent, mèg a tiszta levegőt is! De egyvalami mègis roppantul idegesít ès egyre nehezebben kezelem! Hogy nem láthatom akkor ès amikor szeretnèm azokat, akiket a legjobban szeretek, ès az, hogy emiatt mindannyiunkból kihalófèlben van a szeretet!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egynyári kalandok(részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó!? című könyvemből

Kincső(Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó?! című könyvemből)

Fájó szerelem (Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó című könyvemből - Vallomások kötet)