A szex vajon mi? Figyelem szókimondó szöveg! Elsősorban fiataloknak!

A" szex vajon mi, ha szeretsz vajon mi?" - szólt a sláger a 90-es évek végén a "magyar Tupactől", sajnos sokan azóta sem tudják, miről is kellene szólnia, sőt! Gyanítom rosszabb lett a helyzet, mint akkor volt. A probléma fő oka, hogy a mai fiatalok a pornófilmekből tanulnak "szexelni". Ez pedig hatalmas hiba, persze azt aláírom, hogy sok hasznos információhoz juttathatnak, de egy igazi nőhöz máskèppen kell hozzáállni. 

Többféle szex is létezik...

A pornókból maximum dugni tanul az ember, de ez igen kevés az igazi érzelmek kifejezéséhez.

A minap olvastam, ahogyan egy fiatal hölgy ecsetelte, hogy azt szereti, ha legalább 20 cm és keményen seggbe. Csak nehogy 10-20 év múlva egy rendezvényen több ember előtt szarja össze magát. Nem is tudom ez, vagy az aranyér lesz kellemetlenebb, nem beszélve az esetleges gyulladásokról, fertőzésekről. Ajánlom figyelmébe a proktológia tudomány rövid tanulmányozását. Külön felhívnám a figyelmet arra is, hogy a filmekben az anális szex komoly előkészületekkel jár. Persze senkit sem áll célomban lebeszélni az effajta örömszerzésről, a saját véleményemet most megtartom magamnak, csak felhívnám a figyelmet a körültekintésre, az ésszerű gondolkodásra.

Mikor fiatal voltam, sokáig nem érdekelt a téma, majd megismertem egy lányt, és szerettem volna örömet szerezni neki. Regisztráltam különböző oldalakra, ahol a témával kapcsolatban lehetett információkhoz jutni. Még el sem jutottunk odáig, már elméletben ismertem a női testet kívülről-belülről a legtöbb erogén zónával. Persze ez a gyakorlatban még nem tesz semmit, idő kérdése mire az ember megtanul átlagos szexpartnerből jó szeretővé válni. Mivel minden ember más és más, ezért kimondottan szükséges a kellő odafigyelés.

Senki sem születik pornósztárnak, ezt mindnyájan tudjuk. Van az a mondás, miszerint gyakorlat teszi a mestert, de ehhez szükséges az őszinteség. A legszebb dolog, ha mindkét fél még kezdő, és ezt tudatják is egymással, így együtt mennek végig azon az ùton, amely elvezet a sikerhez. Megtanulják egymás testét élvezni, és elnézik egymás botlásait, akár még jót nevetnek is rajta.

Sajnos ismerek olyan történeteket is, melyben az egyik fél szégyellte szüzességét bevallani, így az első alkalom hatalmas csalódás lett. Ha fiatalemberről van szó, akkor gyorsan lelepleződik a dolog, ha lányról, akkor pedig kimondottan fájdalmas lehet. Nemrég beszélgettem egy munkatársammal, akinek a barátnője az első alkalommal olyan kínt élt át, hogy többet meg sem próbálta férfival, inkább a női nemet választotta. Ezért is fontos az őszinteség és a figyelem.

Minden ember más és más, legyen az férfi vagy nő, de különösképpen a nőknél ez lényegesen máshogyan működik. Egy nőnek könnyebb fájdalmat okozni, még akaratlanul is, akár csak figyelmetlenségből, mint egy férfinak. Az érzelmek hiánya komoly problémákhoz vezethet. Kimondottan fontos az első benyomás.

Mint írtam, a szexnek vannak különböző formái. Nem akarok a discoban összeszedett, ittas, egyéjszakás kalandokról beszélni, ott valószínű mindkét fél csak egy jó dugásra vágyik, ezek az emberek sokszor annyira éhezik a szexet, hogy még egy gyors menettel is megelégszenek a mellékhelységben. Abban sincs semmi rossz, de ez már egy másik műfaj.

Ami lényeges az a szeretkezés, és ezt más szóval nem lehet kifejezni, hiszen benne van a szeretet. Ha igazán fontos a párunk, akkor szeretkezünk vele, tele töltve érzelmekkel, ágyban párnák közt, kellőképpen bemelegítve partnerünket, ugyanis az előjáték kimondottan fontos. Legyen az egy érzelmes simogatás, vagy enyhe csókok a test különböző pontjain, vagy akár kicsit komolyabb is, ezt mindenkire rábízom. Ha első alkalomról van szó, akkor meg főleg fektessünk rá elegendő figyelmet!

Ha hosszabb ideje együtt vagytok már, és kiismertétek egymást eléggé, belehet, sőt be is kell vállalni néhány újítást. Ott van többek közt a Káma-szútra, melyet a nyugati műfordítók félreértelmeztek, de vannak remek társasjátékok, akár az internetről letölthető, ingyenes változatban is. Ha szeretitek az extrém dolgokat, ott a természet. És ahogy kiléptek a nagybetűs életbe, az energiátok nagy részét elveszi a munka, esetleg a gyereknevelés, akkor már sokszor örülni fogtok egy gyors menetnek a konyhapulton, vagy a zuhany alatt. Annak is megvan a maga hangulata, de azt se tegyük érzelemmentesen és mindig tiszteljük meg a másik felet azzal, hogy őrá is gondolunk.

A szex egy társasjáték, ahol mindkét fél győz. Ha az egyik rendszeresen veszíteni fog, előbb-utóbb kiszáll a játékból.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egynyári kalandok(részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó!? című könyvemből

Kincső(Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó?! című könyvemből)

Fájó szerelem (Részlet az Egy modern kori válás története, avagy minden pasi disznó című könyvemből - Vallomások kötet)